Gratis advies basis suppletie omega 3

GRATIS advies

basis supplementen

Welke supplementen heb ik nodig?

In mijn praktijk krijg ik vaak dezelfde vragen over supplementen.
Daarom geef ik gratis basis advies over supplementen.

Vul hier het contact formulier in en vermeld bij de opmerkingen dat je een afspraak wil maken voor een (telefonisch) supplementen advies. Een basis supplementen advies duurt max. 30 min. en is GRATIS. 

Neem contact met mij op voor een gratis basis supplementen advies

Ik eet gezond. Heb ik dan wel supplementen nodig?

In de ideale wereld zouden supplementen niet nodig zijn naast een gezond voedingspatroon. Maarrr... anno 2023 is gezonde voeding alleen niet genoeg om het hele palet aan vitaminen en mineralen binnen te krijgen. 

Landbouwgrond is uitgeput en bevat te weinig voedingsstoffen. Zelfs op veel biologische bedrijven. Door moderne methodes groeien gewassen sneller, maar bevatten veel meer water, veel minder voedingsstoffen. 

Daarnaast heeft de moderne mens veel stress en een hoge toxische belasting (o.a. door pesticiden op gewassen, hormoonverstorende stoffen in verzoringsproducten, cosmetica en make-up), waardoor we alleen maar méér vitamines en mineralen nodig hebben om ons systeem gezond te houden. 

Er zit veel troep tussen. Welke supplementen merken zijn het beste?

Dat verschilt sterk per type supplement. In een gratis gesprek kan ik je adviseren welk merk kwalitatief goed is èn een goede dosering heeft. Zodat je supplementen in huis haalt die ècht werken.

Welke dosis heb ik nodig van een supplement?

De hoeveelheid die je in moet nemen van een supplement verschil per persoon en hangt ook van je klacht of doel af. In het gratis telefoontje kan ik mee kijken naar jouw situatie. 

Welke supplementen heb ik nodig?

In het gratis advies voor basis suppletie vertel ik je welke stoffen aan de basis liggen van een gezond functionerend lichaam, een gezonde hormoonbalans, een goede weerstand en met anti-ontstekings werking. Ook kan ik je vertellen welke essentiële vitamines en mineralen ruim 90% van de Nederlanders tekort komt. 

Welke supplementen geven meer energie / zijn goed voor mijn hormonen / helpen bij het afvallen / tegen stress?

Welk supplement jou het beste kan helpen bij je klacht of doel is erg persoonlijk. Als je hier een afspraak met me maakt, denk ik met je mee over een passend advies voor jou. 

GRATIS advies basis supplementen omega 3 Bussum