Over Suzanne

Van de wens mensen gezond te willen maken...
Als dochter van een huisarts, wilde ik 'later als ik groot ben' ook dokter worden. Mensen gezond maken. Toen ik ouder werd, begon ik te twijfelen. Ik vroeg me af: Als iemand fysieke klachten heeft, maar er speelt van alles in zijn of haar leven, hoe moet je dat dan allemaal oplossen binnen die 10 minuten op het spreekuur?

Jarenlang bewandelde ik het geijkte pad van universiteit en bedrijfsleven. En ook al voelde ik me overal omringd door inspirerende mensen, werkinhoudelijk voelde ik me nooit helemaal op mijn plek. Ik gooide het roer om en begon opnieuw met studeren. Ditmaal aan de Beroepsopleiding Iokai Shiatsu. Daar ging voor mij de deur wagenwijd open naar een levenslang vervullende puzzel van gezondheid, energie en beweging.

... naar mensen op weg helpen om zelf gezond te worden (en te blijven)
Nu denk ik niet meer dat dokters àlles moeten oplossen. Jij en je lichaam kunnen zelf zo veel meer dan je denkt! Er is eindeloos veel kennis beschikbaar om zelf gezonder, fitter en energieker te worden. Daarbij kan ik je op weg helpen. 

Méér dan 10 minuten de tijd
Ik geloof heilig in goed de tijd nemen om naar jouw verhaal te luisteren. Daaruit kunnen we samen distilleren wat jij het liefst wil, wat er moet veranderen en hoe je je doel kunt bereiken.

Drijfveren
Belangrijke drijfveren zijn voor mij energie, balans, beweging en contact met de natuur. De natuur om ons heen als ons thuis, maar ook je eigen natuur: wie ben ik? Wat wil ik ècht? Hoe word ik de beste versie van mezelf? Zowel fysiek als qua 'doel in het leven'.

Anderen omschrijven mij
Als een luisterend oor, kundig, zonder oordeel, zorgvuldig en weloverwogen, genietend van de kleine dingen en een beetje een hippie verpakt als een Gooische Vrouw ;)

Opleiding en nascholing

  • OERsterk coach (2022)
  • Detox coach (2021)
  • Wandelcoach (2017)
  • Medische basiskennis HBO (2016)
  • iokai shiatsu therapeut (2012)
  • Stress counselor (2009)

Daarnaast heb ik vele cursussen en nascholingen gevolgd o.a. op het gebied van detox, antiontsteking, burn-out, darmgezondheid, voeding, metabolic typing, Chinese voedingsleer, vijf elementen voeding, zwangerschap, kinderwens en infertiliteit, menstruatieklachten, menopauze, leefstijl, slaap, ademhaling, koude training, shonishin, shinrin yoku, jin shin jyutsu en reiki.

Dankbaar
Al mijn leraren en de vele cliënten, die, ieder met hun eigen verhaal en hulpvraag, naar mijn praktijk zijn gekomen, ben ik dankbaar voor de rijk gevulde rugzak, waarmee ik samen met jou op pad kan gaan naar een vitaler, energieker, blij leven.

Suzanne Jungst boost je weerstand Bussum Gooi